Vragen?
Waarschijnlijk vind je je antwoord hier

FAQ

  • Het menu voor de Ísey Skyr Bar is ontworpen door de IJslandse Michelin chef Agnar Sverisson ofwel hoe zijn vrienden hem noemen: Aggi. Aggi heeft een grote passie voor de experimentele en moderne keuken. Deze passie vindt zijn weergave in de recepturen die hij persoonlijk heeft ontwikkeld voor de Isey Skyr Bar. In de bowls, boozt en juices van de Ísey Skyr Bar gebruiken we alleen de natuurlijke smaken van fruit, bessen en groente, samengebracht met verse en proteïnerijke skyr.
    De producten zijn vers en gezond en zowel te nuttigen voor de lunch als een snack.

  • Het verhaal van Ísey Skyr begint zo’n 1.100 jaar geleden, toen de Vikingen neerstreken in IJsland en de eerste IJslandse bewoners werden. Tijdens barre weersomstandigheden maakten IJslandse vrouwen proteïnerijke skyr om te zorgen dat hun families gezond bleven. Het unieke skyrrecept is vervolgens van generatie op generatie moeders en dochters doorgegeven. Het originele skyrrecept wordt nu nog steeds gebruikt om de romige, proteïnerijke en vetvrije Ísey Skyr te maken.

  • De traditionele Ísey Skyr die we gebruiken in onze Ísey Skyr Bars is lactosevrij. Er zijn geen suikers toegevoegd aan onze producten.

  • De Ísey Skyr Bar producten kunnen naar wens ook veganistisch besteld worden, dit kan bij de bestelling worden aangegeven. In onze veganistische producten wordt de Ísey Skyr dan vervangen door amandelmelk.

  • Je vindt onze openingstijden hier

  • Je kunt hier solliciteren voor een baan bij een Ísey Skyr Bar

Heb je de Amber Aurora bowl al geprobeerd?

MEER